Testarea genetică ne permite să individualizăm tratamentul pentru pacienți.

Testarea genetică ne permite să individualizăm tratamentul pentru pacienți.

  Așadar, este pe deplin posibil ca, în 2010, planurile să fi fost stimulate să facă rău pacienților diabetici, având obiective mai mici de tensiune arterială. Mătrăgit în acest nisip curgător de îngrijire cu costuri mai ridicate, cine-știe-ce valoare, nu a existat nici o fetiță care să aibă nevoie mai mare de a fi salvată decât sistemul de îngrijire a sănătății. Conducerea spre salvare a fost Affordable Care Act (ACA). Din păcate, ACA s-a dovedit până acum că este mai mult Don Quijote decât Sir Lancelot. Actul de îngrijire accesibilă (ACA) și planurile Medicare Advantage ACA a încercat să echilibreze balanța prin reducerea plăților suplimentare pentru planurile MA. Ideea a fost să nu mai plătim în exces anumite părți și să folosim banii economisiți pentru a ajuta la plata prevederilor ACA.

  Această acțiune, aparent rezonabilă, a fost destul de accidentată. În 2014 și 2015, CMS a anunțat că plățile pentru avantajele medicale ar trebui să crească pentru anii următori. Acest lucru a inversat un declin propus la începutul anului și a venit după un efort major de lobby din partea industriei asigurărilor de sănătate, precum și a membrilor ambelor partide politice. Atât de mult pentru Sir Lancelot. Pe scurt, experimentul guvernului federal privind plățile ajustate la risc, bazate pe valoare către companiile de asigurări private a fost un eșec. A servit doar pentru a transfera dolarii pentru asistență medicală către companiile de asigurări, la un cost crescut pentru contribuabil. Ca urmare, cetățenii noștri au, din fericire, mai multe abonamente la sala de sport „gratuite”. Adăugând insultă la rănire, aceleași companii de asigurări care sunt plătite mai mult pentru fiecare înscris crește gradul de dificultate pentru medicii care încearcă să aibă grijă de pacienții lor. Astăzi, personalul meu trebuie să petreacă timp pre-certificarea unui test; mâine promite să fie o scădere a timpului și mai mare, deoarece plătitorii cer o raportare și mai mare a datelor demografice și a rezultatelor practicii. S-ar putea crede că oamenii responsabili ar fi învățat lecții din nenorocirile MA. După trecerea prin etape de utilizare semnificative, inițiative PQRS și întrebări de la specialiștii în documentație clinică cu privire la ce tip de insuficiență respiratorie a avut pacientul meu, cu siguranță pot spune: Nu au.

În perioada 1 ianuarie – 14 februarie a fiecărui an, dacă vă înscrieți la planul Medicare Advantage, vă puteți părăsi planul și reveni la Medicare original. John F Kennedy a spus faimos: „Nu întrebați ce poate face țara dvs. pentru dvs., întrebați ce puteți face pentru țara dvs.”. Doamnă Cassidy, faceți ceea ce este bine pentru țara dumneavoastră. Alegeți Medicare tradițional. Anish Koka, MD, este cardiolog în Philadelphia.potencialex contraindicatii De asemenea, vă poate plăcea: Tratarea durerii toracice cu o ceașcă de ceai Căutarea infecțiilor zero: misiunea unui nebun?

Numere foarte proaste Răspândiți dragostea Categorii: Necategorizate Etichetate ca: Anish Koka “” https://thehealthcareblog.com/blog/2008/02/29/healthcare-and-the-gathering-storm-brian-klepper/200OK Iată două diagrame foarte interesante și înspăimântătoare pe care bunul meu prieten Warren Brennan, CEO SMA Informatics din Richmond, le-a transmis de-a lungul acestui AM, cu această întrebare, adresată CFO-urilor spitalelor și ale altor organizații de îngrijire a sănătății: Ce înseamnă acestea pentru datorii neperformante și pentru performanța financiară viitoare a sectorului medical? Iată textul care a însoțit graficul salariilor: acest grafic, de la NYT, arată creșterea anuală a salariilor reale. Asta înseamnă că muncitorii de astăzi câștigă semnificativ mai puțin, în termeni reali, decât acum un an: câștigurile lor din ianuarie 2008 au scăzut cu 19 cenți pe oră sau 8,31 dolari pe săptămână din ianuarie 2007. Graficul nu menționează motivul principal pentru toamnă: inflație neobișnuit de mare. Întrucât inflația se ridică la un ritm de 4% în acest moment, ar fi nevoie ca salariile să crească la aceeași rată în termeni nominali doar pentru a rămâne la zero pe acest grafic. Dacă prețurile la alimente și energie încetează să crească la un moment dat, salariile reale vor începe să pară mult mai sănătoase. Pe de altă parte, însă, este clar că, în cea mai mare parte a anului trecut, salariile săptămânale au rămas cu salariile orare. Aceasta nu este deloc o veste bună: arată că săptămâna de lucru se scurtează pentru majoritatea lucrătorilor. Creșterea mai lentă a prețurilor la alimente și energie nu va ajuta în acest sens. Și iată un extras de text care a venit odată cu al doilea: indicii de preț pentru locuințe SP / Case-Shiller arată un declin de 9,8% de la an la an pentru indicele compozit de 10 orașe, cel mai puternic declin înregistrat. Oriunde privești, lucrurile arată sumbre, 17 din cele 20 de zone metropolitane raportând scăderi anuale și restul de trei raportând rate de creștere plate sau moderate. Privind cu atenție aceste randamente negative, veți vedea că 14 din zonele metropolitane raportează, de asemenea, minime record și opt sunt în declin de două cifre.

Datele lunare prezintă o imagine similară, toate zonele de metrou raportând acum cel puțin patru randamente lunare negative consecutive. Asistența medicală a condus un val foarte lung de prosperitate care pare să fie acum în pericol. Combinată cu o explozie în tehnologia informației, transparență și sprijin pentru luarea deciziilor, tulburările care urmează ar trebui să forțeze organizațiile din domeniul sănătății să devină mult mai interesate de eficiență și competitivitate. O lecție este clară. Companiile care reduc din punct de vedere economic riscul financiar și pentru sănătate vor fi câștigătoare. Răspândiți dragostea Categorii: Necategorizat Etichetat ca: Brian Klepper, Industria, Necategorizat “” https://thehealthcareblog.com/blog/tag/open-authorization/200OK De Adrian Gropper, MD Termenul limită pentru comentariile la Etapa 2 ne-a venit și a apărut o forță clară pentru autoritățile de reglementare federale. Pisicile și câinii de aici sunt angajamente instituționale față de pacienți. Forța instituțională a fost luată de American Hospital Association. Furca pacientului este exemplificată de Parteneriatul Național pentru Femei și Familii. Argumentul principal este asupra accesului pacientului la propriile informații. Proiectul de regulament sugerează o întârziere de 36 de ore (sau 4 zile în alte circumstanțe). AHA vrea 30 de zile.

Unii avocați pacienți caută acces imediat și extrem de convenabil. Bifurcarea drumului pentru autoritățile de reglementare federale, cu stimulente de 30 de miliarde de dolari în mână, este fie pentru a gestiona instituțiile, fie pentru a încuraja inovația centrată pe pacient. Această alegere este profund încurcată în realitățile de trilioane de dolari ale reformei plăților. Micromanagementul instituțiilor prin reglementări din ce în ce mai complexe cu privire la furnizorii de DSE, personalul clerical și clinic pare o tortură lentă. Avem instituții care cerșesc ajutor. Vânzătorii mari își consolidează modelul de afaceri blocat pe măsură ce barierele la intrarea pe piața informațiilor despre sănătate cresc din ce în ce mai mult. Transparența calității este controversată, iar transparența prețurilor este aproape de neimaginat. Continuați să citiți … “” https://thehealthcareblog.com/blog/tag/eobs/200OK Baza de date ACA Aceasta este importantă. Maggie scrie pentru a întreba: Când am avut Premera Blue Cross (statul Washington), aș putea renunța la primirea EOB-urilor de hârtie. Am primit un e-mail când un EOB era disponibil și l-am vizionat online. Acum am MA BC / BS și nu am această opțiune și nu pot determina pe nimeni să-mi spună de ce? EOB este disponibil online. Nu-mi plac EOB-urile de hârtie – mult spațiu irosit și trebuie să le pun prin tocător înainte să le pot recicla … “” https://thehealthcareblog.com/blog/tag/illinois/200OK De David Dranove Dinozaurii din spitalul Illinois continuă pentru a sfida evoluția și a demonstra că acestea nu sunt dispărute.

Vorbesc despre consiliul nostru de planificare a unităților de sănătate, care tocmai a respins o altă cerere de certificat de nevoie pentru un nou spital, de data aceasta în suburbiile nord-vestice ale orașului Chicago. Consiliul a justificat decizia afirmând că noul spital ar dăuna spitalelor existente. Știu că Școala de Economie din Chicago ne spune că autoritățile de reglementare servesc interesele celor pe care le reglementează, de obicei în detrimentul publicului. Dar doar pentru că comisia de planificare din Illinois se află la Chicago, asta nu înseamnă că trebuie să urmeze cu sclavie școala din Chicago. Ei ar putea acționa în interes public cel puțin din când în când! (Deși dacă consiliul de administrație a început să aprobe prea multe unități de sănătate noi, cineva ar putea observa că nu sunt necesare și le-ar putea renunța la un loc de muncă.) Continuați să citiți … “” https://thehealthcareblog.com/blog/tag/personalized-medicine / page / 2 / 200OK De John Goodman Medicina personalizată este viitorul. Acolo se îndreaptă știința. Acolo se îndreaptă tehnologia. Acolo vor dori medicii și pacienții să meargă.

  Cu toate acestea, din păcate pentru mulți dintre noi, nu aici se dorește administrația Obama. În primul rând, vestea bună. Biosenzorii care pot fi purtați pe îmbrăcăminte sau bijuterii, sau ținuți pe piele printr-un plasture de tip Band-Aid sau inserat sub piele sunt capabili să monitorizeze o serie întreagă de boli cronice. Printre tehnologiile care au fost dezvoltate sau vor fi dezvoltate în curând se numără dispozitive care pot monitoriza continuu nivelul glicemiei la diabetici; rata respirației, saturația oxigenului din sânge etc., a astmaticilor; și ritmul cardiac și alți parametri ai pacienților cu boli de inimă. Există chiar și detectoare de atac de cord și accident vascular cerebral. În unele cazuri, dispozitivele personalizate pot activa terapiile. O pompă automată de insulină purtabilă poate fi cuplată cu un dispozitiv de măsurare a glicemiei pentru a crea un pancreas artificial virtual. (A se vedea acest rezumat fascinant.) Știința geneticii este, de asemenea, pe punctul de a exploda. Există până la 1.300 de teste genetice disponibile în prezent care se referă la aproximativ 2.500 de afecțiuni medicale. Testele genetice vă pot prezice probabilitatea de a suferi anumite tipuri de cancer, indiferent dacă veți răspunde la chimioterapia de rutină sau dacă există o terapie specială care funcționează numai la persoanele cu fiziologia dvs. specială. Zilele în care experții s-au certat dacă bărbații ar trebui să facă un test de cancer de prostată ar putea să dispară de mult.

  Un test simplu poate spune dacă aveți o probabilitate mare de a contracta boala sau una scăzută. Continuați să citiți … De David Harlow HealthCamp Boston este un forum pentru persoanele cu interes în toate domeniile sănătății și bunăstării pentru a se aduna, pentru a genera idei și pentru a face pași practici în direcția construirii viitorului asistenței medicale. HealthCamps sunt diferite de conferințele tradiționale în care vorbitorii vorbesc la dvs. La HealthCamp Boston, o „neconferință”, participanții stabilesc agenda și toți contribuie la eveniment în funcție de interesele lor. Zona Boston este un centru de inovație pentru toate aspectele legate de îngrijirea sănătății, deci puteți fi siguri că oamenii de la HealthCamp Boston vor discuta lucruri precum: · Big Data în îngrijirea sănătății · Îmbunătățirea implicării și a rezultatelor prin dispozitive mobile și rețele sociale · Personalizate medicină și medicină translațională · Pacienți împuterniciți · Impacturi practice ale reformei în domeniul sănătății · și multe altele … Continuați să citiți … De Matthew Holt Anul trecut fondatorul Priceline Jay Walker a cumpărat TEDMED – o conferință care licențiază stilul și marca TED, dar este deținută separat de faimosul său văr . Deși a existat o oarecare controversă amuzantă cu privire la vânzare, Walker a luat două decizii cheie. Mai întâi a mutat conferința de la San Diego la Washington DC pentru a încerca să o facă mai centrală în dezbaterea politicii de sănătate și, în al doilea rând, a inițiat un set de 50 de mari provocări din care comunitatea a votat un top 20. Acestea sunt lucruri precum abordarea obezității. criză, obținerea transparenței în cercetarea medicală, instruirea următoarei generații de lideri și multe altele. O mare parte din distracția și divertismentul cu o valoare ridicată a producției din anii precedenți au rămas, dar a existat un nou sentiment de urgență în aer în ceea ce privește modificarea de la un nivel de sus în jos și de jos în sus în modul în care funcționează politica pentru știință și tehnologie. Au existat mai puține tehnologii informaționale decât în ​​anii trecuți și s-a pus mai mult accent pe lucruri precum pregătirea medicilor, politica alimentară și știința de bază. La fel ca TED, există un puternic sentiment de celebritate la TEDMED, având la îndemână antreprenori precum Walker și fondatorul prietenului AOL, Steve Case, amestecându-se cu știristul Katie Couric și cu pro-volei Gabby Reece.

Există, de asemenea, un model de sponsorizare interesant (și auzim că nu este ieftin), sala de expoziții vizând mai degrabă zonele de discuție decât demo-urile comerciale. Ne plac discuțiile despre somnul Philips și zona de discuții a lui Booz Allen Hamilton. Continuați să citiți … De KENT BOTTLES Liderii spitalului sunt ocupați să încerce să facă față schimbărilor aduse de Legea privind protecția pacienților și îngrijirea la prețuri accesibile și realizarea că deficitul bugetar federal se traduce în mai puțini bani pentru toți furnizorii de asistență medicală în viitor. Tranziția aparent inevitabilă de la plata pentru servicii la plăți globale creează anxietate cu privire la cât de repede se vor schimba stimulentele financiare. În timp ce problemele descrise mai sus sunt cu siguranță suficiente pentru a monopoliza timpul oricărui conducător de spital ocupat, există și alte schimbări la scară largă la orizont care pot afecta la fel de mult operațiunile spitalului. Liderii care ignoră aceste tendințe vor face acest lucru pe pericolul organizației lor.

Tendințele importante includ: medicina personalizată care se concentrează asupra individului, nu asupra populației; mișcarea „sinului cuantificat” cu monitorizare fiziologică la distanță constantă; explozia aplicațiilor de sănătate a smartphone-urilor și inteligența artificială, mișcarea robotului medical. Medicină personalizată: progresele în genomică și tehnologia digitală fac posibilă mutarea focalizării medicinei bazate pe dovezi de la populație la pacientul individual. Astăzi, tratamentul medicamentos și screeningul bolii urmează o abordare unică pentru toate, care duce la supra-tratament și cheltuieli inutile. Testarea genetică ne permite să individualizăm tratamentul pentru pacienți. De exemplu, aproximativ 20 la sută dintre pacienții diabetici tratați cu metformină nu răspund la medicament, o afecțiune care poate fi identificată prin genotipare, care nu se face în mod obișnuit astăzi. La fel, screeningul cancerului prin mamografie după vârsta de 40 de ani la femei și colonoscopia după vârsta de 50 de ani la bărbați și femei nu ia în considerare diferitele predispoziții genetice pentru cancerul de sân și cancerul de colon la pacienții individuali. Două cărți noi ar trebui să figureze pe lista de lecturi a fiecărui director de spital, deoarece explorează implicațiile medicinii personalizate pentru spitale: „Distrugerea creativă a medicinii” a lui Eric Topol și „Sfârșitul bolii” de David Agus. Continuați să citiți … De Charis Eng, MD, dr. Percepția publică a „medicinei personalizate” este oarecare: termenul este adesea privit ca o opțiune obișnuită de tratament pentru tulburările genetice rare.

Adevărul este că puterea informațiilor genetice și genomice permite medicilor să ofere asistență medicală personalizată pacienților lor. Cu toate acestea, asistența medicală personalizată nu este nouă: tipărirea sângelui ABO este un exemplu superb de asistență medicală personalizată larg răspândită, bazată pe genetică, care datează din cel de-al doilea război mondial și continuă să aibă aplicabilitate universală și voință în secolele următoare. Luați în considerare un exemplu mai recent: asociațiile comune pentru cancerul de sân reprezintă aproape trei la sută din toate cazurile de cancer de sân, în timp ce o „mutație rară” (BRCA1-2) reprezintă singur 10% din toate cazurile de cancer de sân. În prezent, există cel puțin nouă alte gene care predispun la cancerul de sân, care ajută furnizorii de asistență medicală cunoscuți să facă diagnosticul corect și să informeze pacienții cu privire la riscurile altor tipuri de cancer.